Read e-book online Boek Benjamin (De Dina-trilogie) (Dutch Edition) PDF

By Herbjørg Wassmo,Paula Stevens

ISBN-10: 9044517058

ISBN-13: 9789044517057

Elf jaar is Benjamin als hij getuige is van een moord: Dina, zijn moeder, schiet haar geliefde dood. Vanaf dat second wordt de jongen achtervolgd door de vraag of een getuige ook schuldig is. Als hij later in Tromsø en als scholar medicijnen in Kopenhagen kennismaakt met de liefde, merkt hij dat hij in alle vrouwen die hij ontmoet op zoek is naar zijn moeder.

Show description

Read or Download Boek Benjamin (De Dina-trilogie) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Knoflook en pekel (Spaanse bibliotheek) (Dutch Edition) by Josep Maria de Sagarra,Frans Oosterholt PDF

Tijdens een zwoele zomervakantie in een arm vissersplaatsje aan de Costa Brava wordt de priesterstudent Quimet verliefd op het naaistertje Marí, het mooiste meisje van het dorp. Na een stormachtige aanzet tot een romance moet Quimet terug naar het seminarie in Girona. Zal hij zijn soutane aan de wilgen hangen?

Read e-book online Wiplala (Dutch Edition) PDF

Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom web zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het commence van een spannend avontuur. Zullen ze ooit weer 'normaal' worden?

Read e-book online Het effect van Susan (Dutch Edition) PDF

Een van de vijfsterrenthrillers van het jaar volgens de VN Detective& Thrillergids 2016Susan heeft de wonderlijke gave mensen de waarheid te laten zeggen. Iedereen vertrouwt haar van alles en nog wat toe. In India brengt haar gave Susan echter in moeilijkheden. Om te voorkomen dat ze wordt veroordeeld, reist een Deense ambtenaar naar India om te zorgen dat ze het land zo snel mogelijk kan verlaten.

Download e-book for kindle: Parijs (Dutch Edition) by Andrew Hussey,Jan Braks

Het onbekende, duistere ParijsOntdek het Parijs achter het cliché van de ansichtkaart: de duistere kant, de stad van de opstanden en opstootjes, revolutionaire ideeën en onmogelijke verlangens. Hussey legt de rauwe werkelijkheid bloot van de petites gens, de gewone mensen op straat, die de geschiedenis van Parijs grotendeels hebben bepaald, op de barricaden, en in de bars, kunstsalons en bordelen.

Extra resources for Boek Benjamin (De Dina-trilogie) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Boek Benjamin (De Dina-trilogie) (Dutch Edition) by Herbjørg Wassmo,Paula Stevens


by Richard
4.0

Rated 4.47 of 5 – based on 31 votes

About admin