Download e-book for iPad: Bereiken wat je wilt (Dutch Edition) by Bert van Dijk

By Bert van Dijk

ISBN-10: 9058713474

ISBN-13: 9789058713476

Kies voor het effectiefste gedrag

- Herziene herdruk van een al jaren zeer succesvol boek
- Laagdrempelig en vlot geschreven
- Van bestseller-auteur Bert van Dijk

Bereiken wat je wilt ... Dat klinkt niet als een alledaagse bezigheid. Toch is iedereen er elke dag opnieuw mee bezig. Hoe zorg ik dat mijn plan doorgevoerd wordt? Hoe krijg ik mijn kinderen aan de studie? Hoe haal ik die time limit? Hoe vermijd ik een dreigend clash met mijn buren of mijn baas?

In het boek Bereiken wat je wilt vind je een originele aanpak om dit soort kwesties het hoofd te bieden. Met een simpel vierstappenplan leer je in allerlei situaties alledaagse doelen te bereiken.

Bert van Dijk introduceert daarvoor negen subpersonen, onder andere de 'arrogante', de 'good man' en de 'schat', die je in keeping with situatie kunt 'inzetten'. Zo kun je gewoon aan tafel of aan je bureau je persoonlijke strategie bedenken en bewust kiezen voor het meest effectieve gedrag. wish als je situaties beheerst, bereik je wat jij wilt terwijl je de ander in zijn waarde laat. Dit boek leert hoe je dat kunt doen.

Show description

Read or Download Bereiken wat je wilt (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Knoflook en pekel (Spaanse bibliotheek) (Dutch Edition) by Josep Maria de Sagarra,Frans Oosterholt

Tijdens een zwoele zomervakantie in een arm vissersplaatsje aan de Costa Brava wordt de priesterstudent Quimet verliefd op het naaistertje Marí, het mooiste meisje van het dorp. Na een stormachtige aanzet tot een romance moet Quimet terug naar het seminarie in Girona. Zal hij zijn soutane aan de wilgen hangen?

Download e-book for kindle: Wiplala (Dutch Edition) by Annie M.G. Schmidt

Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom web zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het commence van een spannend avontuur. Zullen ze ooit weer 'normaal' worden?

Download PDF by Peter Høeg,Femke Blekkingh-Muller: Het effect van Susan (Dutch Edition)

Een van de vijfsterrenthrillers van het jaar volgens de VN Detective& Thrillergids 2016Susan heeft de wonderlijke gave mensen de waarheid te laten zeggen. Iedereen vertrouwt haar van alles en nog wat toe. In India brengt haar gave Susan echter in moeilijkheden. Om te voorkomen dat ze wordt veroordeeld, reist een Deense ambtenaar naar India om te zorgen dat ze het land zo snel mogelijk kan verlaten.

Parijs (Dutch Edition) - download pdf or read online

Het onbekende, duistere ParijsOntdek het Parijs achter het cliché van de ansichtkaart: de duistere kant, de stad van de opstanden en opstootjes, revolutionaire ideeën en onmogelijke verlangens. Hussey legt de rauwe werkelijkheid bloot van de petites gens, de gewone mensen op straat, die de geschiedenis van Parijs grotendeels hebben bepaald, op de barricaden, en in de bars, kunstsalons en bordelen.

Additional info for Bereiken wat je wilt (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Bereiken wat je wilt (Dutch Edition) by Bert van Dijk


by Michael
4.1

Rated 4.24 of 5 – based on 31 votes

About admin